Vastgoedstyling voor makelaars

Als ervaren makelaar ziet u in één oogopslag of een woning die u in de verkoop neemt courant is. De presentatie van een woning is erg belangrijk om er uit te springen op Funda en hiermee potentiële kopers aan te spreken. Als verkopend makelaar wilt u zich natuurlijk onderscheiden van de rest. Daarom is het interessant om samen te werken met een professioneel vastgoedstilist.

Door het inschakelen van een professionele en gecertificeerd vastgoedstilist onderscheid u zich in de markt en behaalt u een optimaal resultaat.

Door mij in te schakelen voor vastgoedstyling en een professionele fotoreportage, weten potentiële klanten dat ze bij u moeten zijn om hun woning snel en voor de hoogste prijs te verkopen. Hierdoor bereikt u een optimaal resultaat . En wie weet staat u volgend jaar in de “Vastgoed top 100 woningmakelaardij”.

Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, binnen 3 maanden verkocht zijn na restyling door een House of KIKI verkoopstylist.

Ik werk met de ‘Hands on- methode’, wat inhoudt meteen de houden uit de mouwen. Binnen één dag is het huis verkoopklaar en is er een professionele fotoreportage gemaakt, waarmee de woning op internet gepresenteerd kan worden.