Verkoopklaar maken

De beste presentatie. Door Maria Louise Vastgoeddesign in te schakelen voor de verkoopstyling van uw woning wordt de woning fraai aangekleed voor de beste presentatie.

omdat er geen tweede kans is voor een eerste indruk

De woning wordt aangekleed met meubilair en decoratie die in de woning bevinden, als dat niet het geval is zal ik een basis pakket mee brengen in de stijl die we willen bereiken. Er kan ook gelijk gekozen worden voor een accessoires pakket.

Voor foto.

Een ingerichte woning wordt sneller verkocht leert ervaring. Leegstaande woningen kunnen worden ingericht met huur meubilair en decoratie. Dat is ook mogelijk met modelwoningen. Meer weten? kKjk dan even bij meubelverhuur.

Na foto.

Werkwijze

Ik werk volgens de “hands-on aanpak”en pak de gehele woning aan. Ik ga direct na de intake aan de slag in de woning zodat hij in één dag verkoopklaar is. Dit betekent direct de handen uit de mouwen en geen lange advies gesprekken maar direct resultaat.

  1. Intake
  2. Offerte
  3. Afspraak maken
  4. Dag van de restyling
  5. Eventueel woningfotografie

In de intake zal ik als het nodig is, tips geven en wat dingen die u zelf kunt doen voor dat ik kom stylen doornemen met u. Ik loop met u door de woning heen om een inzicht te krijgen en maak dan ook wat foto’s waardoor ik thuis een goed plan voor uw woning kan maken en daarna direct aan de slag kan gaan.

Kiest u er voor om de woningfotografie aan mij uit te besteden? Dan zal dat ook op de zelfde dag gegaan worden als de restyling dus u heeft  in één dag alles gedaan dat is wel zo fijn voor u.

Verkoopstyling voor particulieren

Een woning in de verkoop zetten, daar komt veel bij kijken niet waar? Dan is het heel fijn als u daarbij hulp kunt krijgen, van styling en tips tot een perfecte presentatie alles is 1 a 2 dagen is dat geregeld en ook gelijk de professionele fotoreportage.

Lees verder

Vastgoedstyling voor makelaars

Als ervaren makelaar ziet u in één oogopslag of een woning die u in de verkoop neemt courant is. De presentatie van een woning is erg belangrijk om er uit te springen op websites als Funda en hiermee potentiële kopers aan te spreken.

Lees verder

Meubelverhuur

Heeft u een lege woning of modelwoning? Met meubelverhuur is het mogelijk deze toch presentabel te maken voor woningsfotografie. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Lees verder