Interieurontwerp / Renovatie

Bent u toe aan een nieuw interieur zonder grote verbouwingen? Of heeft u juist plannen voor een grote verbouwing? Zoekt u een interieurontwerp voor de renovatie van uw woning?

uw huis moet als een jas om u heen zitten

Maria Louise vastgoeddesign gaat met uw ideeën en programma van eisen aan de slag. Daarbij altijd uitgaand van uw wensen en persoonlijke smaak. Op die manier kunnen we samen de sfeer creëren waarin u zich thuis kunt voelen.

Deze keuken in de afbeeldingen hierboven was in een huurhuis. Ook voor kleine en goedkope veranderingen kunt u zeker bij mij terecht.  Maar misschien wilt u een interieur met een totaal andere sfeer? Ik kan dat voor u op papier zetten zodat u kunt zien wat het zou kunnen worden.

Soms zijn oude spullen niet nodig om weg te doen, maar is de kunst er met een nieuwe stijl en wat spullen er een mooi geheel van te maken. Ik werk verschillende plannen uit voor u, zoals indeling, kleur, materiaalgebruik, verlichtingsplan, tevens zal ik een boodschappenlijstje uit werken wat en waar te halen.  We kunnen ook samen gaan winkelen en de spullen uitzoeken.