Styling en advies

Ik bied buiten het vastgoedstyling ook advies op maat.

Advies aan huis

Een duidelijke stylingsadvies waarbij rekening is gehouden met uw wensen. Waar ik in 2 uur met u door de te (re-) stylen ruimtes, waarbij u direct tips ontvangt die ik ondersteun met online voorbeelden. Na afloop ontvangt u een overzicht van alle adviezen per email.

Styling advies

Hierbij ontstaat een plan met betrekking tot het (re-) stylen van een ruimten door kleine aanpassingen en/of toevoegingen. Denk hierbij vooral aan advies op het gebied van kleur gebruik en accessoires. Inbegrepen: moodboard, kleur-en materiaalplan en een verlichtingsplan.

Interieuradvies en interieurontwerp

Er wordt een compleet advies gegeven voor de ruimte, waarbij indeling kleurgebruik, meubels en verlichting volledig op elkaar worden afgestemd. Inbegrepen: plattegrond inclusief indelingsvoorstelling , kleur-en materiaalplan meubelplan, verlichtingsplan het boodschappenlijstje, lijst met meubels en accessoires en diverse onderbouwingen, voorbeelden en tips.

Interieurontwerp / Renovatie

Bent u toe aan een nieuw interieur zonder grote verbouwingen? Of heeft u juist plannen voor een grote verbouwing? Ik ga graag voor u aan de slag met interieurontwerp of renovatie op maat!

Lees verder